33300776996_cd9b45dcf6_z

Als jij als bedrijf op zoek bent naar een mooie incentive reis naar Italië, dan ben je bij Gomice aan het juiste adres. Met een zorgvuldig opgebouwd netwerk binnen het land is dit bedrijf de beste zakenreispartner om ervoor te zorgen dat jouw werknemers beloond worden voor hun moeite met een unieke Italiaanse ervaring. Gomice regelt binnen de reis meerdere activiteiten, waardoor jouw werknemers zoveel mogelijk meekrijgen van de cultuur, het eten en de rustieke omgeving. Het bedrijf gaat met jou de verschillende mogelijkheden af, zodat jij een reis krijgt die ideaal is voor jouw zaak en waar nog lang over nagepraat zal worden.

Verschillende locaties, verschillende ervaringen

Je kunt natuurlijk niet een reis ondernemen waarbij jouw werknemers heel Italië in één keer kunnen zien. Daarom heeft Gomice een aanbod van verschillende stedentrips, ieder uniek op hun eigen manier. Zo kun je ervoor kiezen om naar Rome te gaan, de hoofdstad van geschiedenis en cultuur waar om elke hoek wel een schitterend monument staat. Maar je kan ook naar Milaan, waar je kunt gaan shoppen tussen de authentieke Milanese straatjes. Daarnaast is er ook nog Napels als keuze, met uitstapjes naar de vulkaan Vesuvius en Pompeii of een boottocht naar het eiland Capri.

Op stap, eten en actie

Gomice heeft binnen haar verschillende reizen naar Italië ook een breed aantal opties als het gaat om de invulling van de reis zelf. Dit hangt niet alleen af van de stad waar je bent. Rome en Milaan hebben namelijk hele andere mogelijkheden te bieden dan bijvoorbeeld Napels. Maar het draait er ook om wat jij als bedrijf voor eisen stelt aan de reis. Wil je gaan voor actie en avontuur, dan zoekt Gomice een daarbij aansluitende uitdaging. Maar je je jouw werknemers meer op de culinaire tour sturen, dan kan dat ook geregeld worden. Het bedrijf werkt nauw samen met jouw bedrijf om de beste reis in elkaar te zetten voor jouw werknemers.

Proef Italië

Jouw werknemers krijgen kortom een tot in de puntjes verzorgde reis waarbij ze in een korte tijd het echte Italië kunnen proeven. Met hulp van Gomice kan jouw bedrijf ze mooi belonen voor hun inzet zonder dat je daarbij alles zelf hoeft te regelen. Vraag daarom nu een offerte aan voor een geweldige reis naar Italië.

Leave a Reply