7400046238_318cb61807_z

Prachtige cultuur, mooie landschappen, heerlijk eten en aardige mensen. Italië heeft al deze dingen te bieden en trekt jaarlijks veel toeristen, maar ook veel mensen kiezen ervoor om the Italian dream zelf te gaan beleven door naar Italië te verhuizen. Er zijn veel verschillende redenen voor deze mensen die het leven van the Italian dream onderbouwen.

De schitterende landschappen

Wie kent ze niet. De schitterende landschappen van Toscane met uitgestrekte velden, mooie kleine huisjes en prachtige landhuizen. Ook de kleine dorpjes op Sicilië zijn welbekend onder menig Italië liefhebbers. Italië heeft een landschap met veel heuvels en bergen, met als bekendste gebergten de Alpen.

Het heerlijke eten

Iedereen kent het heerlijke eten uit Italië wel. Van pizza’s tot heerlijk zelfgemaakt ijs. Ook dit kan een reden voor veel mensen zijn om naar Italië te verhuizen. Echte liefhebbers van heerlijk eten komen hier in een ideale situatie terecht. Heerlijk vers eten en alles in handbereik. In Italië hebben ze wel een ander eetpatroon. In de ochtend is het ontbijt heel simpel. Een kopje koffie met een stukje brood. In het middag eten ze weten en vervolgens eten ze laat op de avond hun avondmaaltijd.

De prachtige steden

Wanneer je in Italië woont heb je veel verschillende mooie gelegenheden om een dagje of weekendje weg te gaan. Italië kent veel mooie steden met ieder hun eigen mooie steden. De hoofdstad Rome is wellicht de populairste stad van Italië. Jaarlijks trekken hier onwijs veel toeristen naar toe en daarom is het aan te raden om niet in het hoogseizoen naar de stad te gaan. Daarnaast is de modestad Milaan ook erg populair. Veel modemerken zijn hier te vinden en is ideaal voor een stedentrip.

Dit zijn slechts drie redenen om naar Italië te verhuizen, maar er zijn er natuurlijk veel meer. Voordat iemand the Italian dream wilt gaan beleven moet er wel veel uitgezocht worden om het ook daadwerkelijk als een droom te laten zijn.

 

 

Leave a Reply