Italië is al jaren een van de meeste populaire bestemmingen voor veel toeristen. Dit heeft allemaal te maken met het heerlijke eten, de rijke cultuur, de prachtige bezienswaardigheden en natuurlijk het heerlijke weer. Italië is daarom voor veel toeristen een logische vakantiebestemming. Het is alleen, door de vele prachtige bestemmingen in Italië lastig om een goede keuze te maken over wat nou de perfecte bestemming is om de vakantie door te brengen. Om deze keuze iets makkelijker te maken is er een klein overzicht gemaakt mer een rijtje van de populairste bestemmingen in Italië.

Toscane
Toscane staat bij iedereen bekend als een van de mooiste gebieden van Italië en misschien wel van Europa. Het is de beroemdste en meeste bezochte regio van Italië en dit heeft verschillende redenen. Allereerst is het de regio waar de renaissance haar oorsprong kent. Daarnaast zijn in Toscane tal van mooie steden te vinden waar u een heerlijke citytrip naar kunt plannen. Ook zijn er uitgestrekte wijnvelden te vinden waar u de overheerlijke Italiaanse wijn kunt proeven.

Lombardije
Een iets minder bekende bestemming in Italië, maar zeker een van de mooiste, is Lombardije. Lombardije staat bekend om de schitterende omgeving en de vele meren. Lombardije is gelegen in het noorden van Italië aan de grens met Zwitserland. Een uitgelezen kans om uw reis naar Italië te beginnen.

Sicilië
In het zuiden van Italië is misschien wel een van de populairste bestemmingen in Italië te vinden. Sicilië is een eiland gelegen in de Middellandse Zee. Door de ligging heeft het te maken met verschillende invloeden van verschillende culturen. Hierdoor zult u veel verschillende mooie dingen tegenkomen, die uw vakantie helemaal af zullen maken. Een ander bekend gedeelte van Sicilië zijn de streekproducten.

Italië is dus niet voor niets een uitgelezen kans om een heerlijke vakantie tegemoet te gaan.

Leave a Reply